Ronde van Zwitserland

2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt. De Zwitserse rittenkoers kende dit jaar twee t.


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan

De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland.

. Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. Ronde van Zwitserland Minggu 12 Juni 2022 De Ronde van Zwitserland werd drie keer gewonnen door de legendarische Zwitserse coureurs Ferdi Kübler 1942 1948 en 1951 en Hugo Koblet 1950 1953 en 1955 en door de Portugees Rui Costa 2012 2013 en 2014. Dat wil zeggen zonder een tv-abonnement met de kanalen van Eurosport of te betalen voor één van de twee hierboven genoemde streams.

Marc Reef neemt in die rittenkoers plaats in de ploegleiderswagen. Koblet 17 jaar op dat moment is dan nog te jong om te dromen van glorie in zijn eigen land. World Tour Teams Jumbo Visma Sepp Kuss Robert Gesink Sam Oomen Rohan Dennis Timo Roosen Mike Teunissen Pascal Eenkhoorn.

Mapped on the segments of the same courses as the actual pro race the virtual community races are open and free for anyone from June 13th to 19th. Volg de race live op Touretappenl. In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing.

De afgelopen twee edities ging een Zuid-Amerikaan van INEOSSky er met de zege vandoor. Wielrennen Ploegleider Garate over herboren Úran. Daarachter sprintte Alberto Bettiol naar de tweede plaats.

Door het coronavirus werd de Ronde van Zwitserland niet verreden in 2020 dus de laatste winnaar dateerde uit 2019. 22 hours agoAndreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700.

2 hours agoAndreas Leknessund heeft dinsdag de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland gewonnen. Je kunt op deze manier de ronde namelijk ook gratis volgen. We zijn dan in 1942.

De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. 16 hours agoDe Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. Ronde van Zwitserland 2022.

De renner van EF dacht echter dat hij gewonnen had en kwam juichend over de streep. Ronde van Zwitserland zo 12 juni - zo 19 juni 2022 einde Mäder Ronde van Zwitserland Carapaz triomfeert in Ronde van Zwitserland Mäder wint slotetappe. De Ronde van Zwitserland opent met vijf heuvelraces op rij.

Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. Verversen Na 25 kilometer knallen is. De Tour de Suisse startte op zondag 6 juni 2021 en finishte op zondag de 13e.

Op papier voer voor de. Cor VosAdam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. 17 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1707.

Andreas Leknessund heeft de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken. Laatste jaren niet zo zien koersen 13-06-2021 door Wilbert van der Velde 0 reacties Rigoberto Úran beëindigde zondag de Ronde van Zwitserland als tweede.

Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. 22 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. Stephen Williams blijft leider.

De Noor van DSM bleef als enige vluchter van een groep van tien het peloton voor in Aesch. Remco Evenepoel voor de Ronde van Zwitserland. Dag twee in de Ronde van Zwitserland.

De beloftevolle Noor van Team DSM maakte in de rit naar Aesch deel uit van de vroege vlucht reed weg op de laatste klim van de dag en soleerde vervolgens naar de ritzege. Door de Tweede Wereldoorlog wordt de rittenkoers de drie volgende jaar niet georganiseerd. Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend.

Met twee etappezeges was Mathieu van der Poel de ster van het eerste deel van de 8-daagse race. 2 days agoEtappe 1. Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in dalende lijn naar de finish.

De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Alle etappes zijn live te zien op de Eurosport Player. De Ronde van Zwitserland werd zondag 13 juni met de achtste etappe afgesloten.

Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. Verversen Na 25 kilometer knallen is. Ronde van Zwitserland 2021 Richard Carapaz won de 84e editie van de Ronde van Zwitserland terwijl Rigoberto Uran en Jakob Fuglsang als tweede en derde finishten.

De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e. Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY.

Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling 13 juni 2022 Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland. Met twee beklimmingen van 41km aan 46 procent en 28 kilometer aan 73 procent is het een echte rit voor de puncheurs.

Kübler is de eerste van de twee die de Ronde van Zwitserland wint. Wat dat betreft is het winnen in Zwitserland een goede voorbode voor de Tour maar de grote favorieten gaven helaas geen acte de présence. De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de streep.

Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend. De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de dag en soleerde naar. Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken.

Dat was de latere winnaar van de Tour de France. Wie doen er nog meer mee.


2011 Tour De Suisse Photos Stage 03 Beautiful Roads Road Trip Fun Scenic Routes


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Suisse On Instagram Will Young Columbian Eganbernal Defend His Yellow Leader Jersey At Todays Queenstage Win The 83 Th Tour De Suisse Cyclisme


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel